Holki živě ve Studénce!

Je to už nějakou dobu, kdy jsme posledně připravili kulturní akci ve Studénce. Po úspěšném oldies plesu v Jistebníku, kde na jaře roku 2024 vystoupily Holki pro plný sál jsme se s jejich manažerkou dohodli, že uděláme vystoupení i v “rodné” Studénce.

Po pár telefonátech bylo vše domluveno a tak se už v pátek 15. listopadu 2024 společně uvidíme v Dělnickém domě ve Studénce.

Kromě hodinového vystoupení skvělé dívčí skupiny Holki vás pak čeká naprosto skvělá oldies párty.

Během večera vás budou bavit DJ’s. Zahraje DJ Aleš Brůna, kterého znáte z rádia Helax, Fresh. Dále pak duo DJ Honza Fárek a trumpetista/performer Vojtěch Špiller. Tito pánové společně připravili hodinový set živého mixu skvělé muziky za živého doprovodu trumpety.

Kromě skvělé muziky se můžete těšit na dva bary plné skvělého občerstvení a drinků a samozřejmě nebude chybět legendární Photobudka.cz, se kterou dlouhodobě na akcích spolupracujeme. To znamená, že se můžete na místě ve fotokoutku vyfotit a odnést si sebou vytisknutou vzpomínku domů.

Vstupenky prodáváme pouze a výhradně předem pomocí našeho e-shopu. Vstupenky jsou k dispozici ve třech cenových hladinách ale každá z nich má omezený počet.